torsdag 24. februar 2011

Forandringer på kjøkkenet

Ikke helt ferdig med den lille oppussinga på kjøkkenet, men såpass at jeg kan vise det frem:) Syns selv det ble mye bedre, og en mye renere følelse. Hva syns dere? Jeg har malt flisene og fugene helt hvite med båtmaling:P Ser ut til å fungere bra og burde jo tåle litt. Og benkeplata har min kjære mann og fetteren min byttet, flinke var de:)

Sånn så det ut før:
Det jeg funderer mest på nå er hva jeg skal gjøre med lyslista... Tar gjerne i mot forslag:) Den må være der, men vet ikke om jeg skal male den hvit, eller grå eller kanskje bare la den være som den er...? Eller noe helt annet:P Er en lik list over skapene, men den har jeg bestemt meg for å ta bort. Kjøkkenskapene går ikke helt opp til taket, noe jeg egentlig ikke liker, men med den lista der får jeg ikke engang utnyttet plassen. Rekker akkurat ikke opp:P Men når jeg tar den bort rekker jeg akkurat opp, så da tenkte jeg å ha noen kurver der. Kjekt med ekstra oppbevaring, for større har ikke kjøkkenet blitt...

Moro med litt forandringer til en billig penge! Ha en flott dag!

tirsdag 15. februar 2011

...


Etter en kjedelig dag hjemme med hodepine gleder jeg meg til en mer aktiv dag i morgen. Da skal jeg male flisene på kjøkkenet og til helga håper jeg vi får på plass den nye benkeplaten:) Moro med litt forandringer! Og gleder meg til å vise det frem, får håpe det blir bra;)

onsdag 2. februar 2011

...

Fin ny blomst/plante som jeg ikke husker hva heter:) Fra Ikea faktisk. Synes det er veldig fint at hele planta er en stor blomst:) Og endelig har jeg photoshop igjen:D Så nå kanskje det blir litt mer bilder fremover... Ha en fin kveld!