torsdag 27. januar 2011

Picasa og picnik

Når jeg plutselig mangler photoshop er det veldig fint å finne ut at picasa har fått et nytt nettbasert redigeringsprogram, Picnik:) Kos å leke seg litt, og endelig fikk jeg vist frem den fine tekanna jeg fikk til jul! Supergod er den også:) Ha en super helg (litt tidlig ute men...)! Jeg skal kose meg med bursdagsfeiring av min søster i Oslo og brudekjoletitting med min gode venninne:)

tirsdag 25. januar 2011

Kjøkkendrømmer

Jeg drømmer om å gjøre litt forandringer på kjøkkenet:) Bare en liten ryddings her om dagen hjalp en del, men ga meg enda mer lyst til å forandre litt. Benkeplata vår trenger utskiftning og da har jeg veldig lyst på en sånn som under her, og det supre er at den er fra Ikea:) Billig forandring, som jeg til og med har fått med mannen på:) I tillegg har jeg lyst til å gjøre noe med flisene, men ikke helt sikker enda, vet bare at blomstene må bort...! Har vel ikke visst frem kjøkkenet så mye her, må i hvertfall dokumenteres før vi gjør forandringer:) Akkurat nå er jeg uten photoshop... Gir litt abstinenser!:) Men håper jeg straks får det tilbake. 


Bildene er fra en reportasje jeg fant i et gammelt Elle Interiør blad jeg har og som jeg fant på nett hos Taverne Agency, hvor det forøvrig er utrolig masse flott inspirasjon! Kanskje gammelt nytt for andre, men helt nytt for meg:) Nå er det straks jobbing. Ha en fin dag!

torsdag 20. januar 2011

Inspirerende hjem

Bilder fra designeren Kim Samsons hjem, gjennom Boligmagasinet, utrolig fint spør du meg! Spesielt spiseplassen:) Ha en flott dag!

mandag 10. januar 2011

Titt tei

En liten titt innom og litt ommøblering på bildelistene i stua, lyse, lette farger og litt nostalgi:)

Ellers er jeg ikke helt i bloggehumør for tida merker jeg, derav de sjeldne innleggene. Og desverre ikke så mye kommentering, men tusen hjertelig takk for alle hyggelige hilsener dere legger igjen:) Jeg skal komme sterkere tilbake:P Nå er det straks tid for litt afromoves:) Deilig å komme i gang med trening igjen nå på nyåret. Ha en fin kveld!

lørdag 1. januar 2011

Godt nytt år!

Godt nyttår! Da var vi plutselig i 2011:) Og jeg vil starte det nye året med bilder fra det utrolig koselige huset til min svigerinne og svoger. Masse nydelige detaljer og god stemning:) Moro å ta bilder av, tror jeg må ta meg en skikkelig fototur til dere en gang:)

De beste ønsker for det nye året til alle dere som er innom bloggen min! Gleder meg til å følge de inspirerende bloggene deres i året som kommer og håper jeg også kan være til inspirasjon:) Ha en fin første kveld i det nye året!