fredag 24. desember 2010

God jul!

Jeg vil ønske dere en god jul! Håper dere nyter juledagene:) Det skal i hvertfall jeg prøve så godt jeg kan:) God jul!

søndag 12. desember 2010

Svibler på plass

Tredje søndag i advent og endelig var sviblene i hus. For meg er det ordentlig julelukt og julestemning med svibler, også syns jeg den passet veldig godt i den søte koppen jeg kjøpte på loppemarked i sommer:) I dag har jeg bare kost meg inne med litt rydding og "stæshing" og fotografering i det fine lyset:) Sjelden jeg får benyttet meg av det om dagen. I morgen blir det julebakst med fire gode venninner etter jobb, gleder meg allerede;) Må prøve og huske å ta med meg kameraet.

Håper alle har hatt en fin søndag:) God natt!

Søte pus måtte fotograferes i det fine lyset i dag og:) 

onsdag 8. desember 2010

Travel advent

Stadig lenge mellom blogginnleggene her visst... Det er heldigvis litt roligere dager på jobben nå, så vi har hatt tid til å hente oss inn litt etter en travel uke. Ellers går mye av tiden til juleforberedelser og de må jo nytes:) Forrige helg var det kakebaking med familien og i kveld har jeg kost meg med gaveinnpakning og håndballkamp:) Selv om det er mye å gjøre før jul syns jeg det er viktig å prøve å nyte de, det er jo egentlig bare koselige aktiviteter, særlig når man gjør de sammen med gode venner og familie:) Håper du også nyter adventstiden!

Jeg er til og med så heldig at jeg fremdeles får adventskalender av snille mamma:) Gjør det litt koseligere å stå opp om morgenen:) Og selv med så lite blogging har jeg stadig nye følgere og koselige kommentarer. Det er veldig hyggeli:D Takk:) Ha en fin kveld!