torsdag 30. september 2010

Gave i posten

Har jo glemt å vise frem den flotte gaven jeg fikk i give-along hos Lill Therese med De Små Ting. Nydelig boks med te og en søt liten krans med blomster jeg festet på den. Skal selvfølgelig gi noe videre, men det må vente til jeg har litt mer peiling på hva:)  

onsdag 29. september 2010

Hyttetur

Først må jeg bare si tusen takk til alle hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg!:D Det er godt med oppmuntrende ord når man skal prøve seg på noe sånt:) Er jo litt skummelt...men siden jeg ikke er avhengig av av at det går bra, så er det jo ikke så ille allikevel:) Særlig ikke med sånne flott folk som dere som støtter:)

Det ble visst plutselig litt lenge mellom innleggene her, enda jeg egentlig har god tid om dagen:P Men helga ble tilbragt på hyttetur i nærheten av Tuddal med masse flotte folk. Har blitt tradisjon at en gjeng, som vi ser veldig lite ellers, drar opp dit en gang i året. Veldig koselig! Så her kommer et lite bilderas.

Flott natur rett på utsiden av hytteveggen. Snødde da vi kjørte opp, men heldigvis ga det seg fort og vi kunne nyte flott høstnatur. Er litt for tidlig for vinter...!

Og masse spilling og kos! Alle hadde med litt hver så vi hadde en god bunke med spill, og masse godteri:)

Og til slutt må jeg bare vise noen bilder av denne skjønne, store bamsen:) Bare se på de bamseørene:)

Ha en flott høstdag!

mandag 20. september 2010

Den store nyheten:)

Da var det tid for nyheten og grunnen til det lille navneskiftet. Jeg har startet eget firma:) Fredbo design. Har tenkt vel og lenge, fram og tilbake på det navnet, men endte altså med Fredbo design. Håper å drive med både interiør og foto, og da var det det mest treffende og dekkende navnet jeg kom frem til. Håper dere liker det:)?

I det siste har jeg brukt masse tid på å lage hjemmeside og endelig er den i hvertfall nesten ferdig. Sånt tar tid! Og er ikke bare enkelt... Men nå er den i hvertfall såpass ferdig at den kan vises frem:) Jeg tar gjerne i mot både ris og ros, og si gjerne i fra om det er noe på siden som ikke fungerer på din data. Trykk på bildet under for å komme til siden.


Så spre gjerne ryktet eller kanskje noen av dere trenger en fotograf eller interiørkonsulent?:) Er jo foreløpig bare sånn på si jeg skal drive med dette, men synes det er fint å ha muligheten til å ta oppdrag. Så nå får jeg bare håpe at jeg får noen kunder;) Hadde vært gøy:)

Og forresten så hyggelig med nye følgere:) Nå har jeg nådd 60:) Tusen takk alle sammen og for alle hyggelige kommentarer:) Ha en flott mandagskveld alle sammen!

søndag 19. september 2010

Høst ute og inne


Jeg pleier ikke bevisst å endre interiøret så mye etter årstidene, men allikevel forandrer det seg litt om litt etter humøret. Og nå var plutselig stua veldig lilla, og matchet veldig godt lyngen jeg kjøpe her om dagen:) Dyp, varm og høstlig farge inne, passer perfekt når det begynner å bli kaldere ute synes jeg. Jeg er i grunn veldig glad i dype lilla farger året rundt, men er glad i veldig mange andre farger og så det pleier å være en god blanding. Men akkurat nå har jeg latt lillafargen få lov til å få helt overtaket:) Til og med headeren er jo lilla:p

Noen legger kanskje merke til at vannmerket og tittelen på bloggen har endret seg litt, det ligger litt bak det, som jeg skal avsløre i morgen;) Bare en siste finpuss som må på plass først. Ha en fin søndag!

fredag 17. september 2010

God helg:)


Jeg benytter tiden mens fredagens middag, pai, står i ovnen, til å ønske dere en god helg! Og drømme litt om et fint gammelt skap. Dette er fra denne flotte butikken som jeg oppdaget gjennom De små ting. Takk for tipset, her var det mye flott inspirasjon! Men noe dyrt, så jeg fortsetter å drømme om at det en dag dukker opp et sånt skap på loppis:P

God helg!

mandag 13. september 2010

Dynamitt!

Jeg elsker min fine "nye" dynamittkasse:) Den mangler bare en liten hylle for å få utnyttet den bedre, men det skal vi få fiksa:)

torsdag 9. september 2010

Flere loppefunn

Her er noen flere av helgens loppefunn. En søt liten krakk som nok kommer til å forandre farge ganske snart og noen gamle plater. Skoa og bøkene har jeg hatt fra før. Jeg prøver stadig å finne en skjenk som jeg kan male, så da tenkte jeg krakken kunne være en god ting å teste farge på. Tenker grått eller en eller annen lys blåfarge. Blir gøy å male litt, lenge siden sist:) Nå skal jeg straks på jobb en tur. Ha en fin dag!

onsdag 8. september 2010

Vinner av giveaway

Da var vinneren av blogglotteriet trekt, på gode gamle måten;) Vinneren ble Hilde, du skal snart få kort og bilde i posten:) Tusen takk til alle som ville være meg og til alle hyggelig kommentarer på soveromsbildene:)Når vi først er i give-away modus kan jeg vise frem lykta jeg kjøpte for gavekort jeg fikk i give-away hos Kathrine med den fine bloggen Glimt. Lykten er fra Lisbeth Dahl og kjøpt i den søte Carolines butikk her i lille Holmestrand:) Ha en flott dag!

søndag 5. september 2010

Soverommet

Jeg må jo være med på NIB sin soveromskonkurranse, og her er altså vårt soverom. Det er veldig enkelt og lyst innredet, men jeg liker det sånn på soverommet. Avslappende og luftig, og godt å sove i. Resten av rommet er stort sett fyllt av et stort hvitt skap, greit nok, men skulle gjerne hatt skyvedører isteden for vanlige som opptar unødvendig mye plass i et allerede lite rom. Burde jo i grunn være lett å få til:)

Nå skal jeg snart på loppemarked igjen:) Kanskje jeg finner skjenken jeg leter etter i dag?:) Og husk blogglotteriet mitt her.

fredag 3. september 2010

Loppefangst

Å hjelpe til å sette ut til loppemarked er veldig lurt hvis man vil ha full oversikt:) Man får jo se alt før selve loppemarkedet og kaoset begynner. Jeg og en venninne gjorde det i går og dette var litt av fangsten. Et lekkert gammelt kamera, aner ikke om det fungerer... Men pent var det og med en liten søt veske til å ha det i. En søt liten skål til lys og tre nydelige flotte, gamle rammer:) Har lett lenge etter sånne rammer så det var gøy å finne. Fant litt mer som jeg skal vise senere og i dag skal vi på loppemarked igjen, så kanskje det blir enda litt;)

Og husk blogglotteriet her. Vil du være med så heng på:)

torsdag 2. september 2010

Jeg har fått jobb!

Endelig har jeg litt peiling på hva livet fremover vil inneholde, og så gøy det skal bli:) Jeg har fått 80% stilling på Home&Cottage sin nye butikk på Gulskogen i Drammen! Gleder meg masse og blir en tålmodighetsprøve å vente helt til 1.november. Dette var den jobben jeg hadde absolutt mest lyst på, så det skal bli så utrolig gøy:) Så da ble det enda en ting å feire med blogglotteriet:) Vil du være med så skriv en kommentar til innlegget under dette. Ha en flott dag:)