tirsdag 31. august 2010

Blogglotteri:)


Jeg har jo prata lenge om å ha et blogglotteri, så nå er det vel på tide:) Her om dagen nådde jeg 50 følgere og det må jo feires! Sammen med dere:) Premien er seks postkort med fotografi tatt av meg(tre av hvert motiv), pluss et bilde med dyr, på 24x33 cm (uten ramme).


Jeg bruker de vanlige spillereglene:

1 lodd = kommentar på dette innlegget
2 lodd = kommentar og følger (gjelder selvfølgelig også dere som er følgere fra før av)
3 lodd = kommentar, følger og link til blogglotteriet på din blogg (bruk gjerne et av bildene hvis du ønsker)

Vinneren trekker jeg om en uke, tirsdag 7.september. Lykke til:) Og har du ikke blogg, husk å legge igjen en mailadresse.

tirsdag 24. august 2010

Brudebilde

Endelig brudebilde på plass, bare litt over 2 år siden vi gifta oss:P Men men, bedre sent enn aldri. Var i grunn det å finne en ramme jeg likte og som var stor nok, som var problemet. Og så fant jeg den til slutt her i byen hvor jeg bor, rett under nesa mi:) Det henger nesten sånn som det ser ut som på det øverste bildet, bare at jeg har juksa litt og kutta litt for å få begge veggene på et bilde. I kveld skal jeg på en liten privat loppevisning:) Håper jeg finner noe fint:) Ha en fin dag!

onsdag 18. august 2010

Fra mammas kjøkkenhage


Her i huset nyter vi om dagen ferske poteter og løk fra mammas kjøkkenhage. Veldig gode og pene å se på til og med:) Rosa og fine. Tusen takk mamma:) Ellers går det om dagen i litt jobbing, jobbsøking og noen andre prosjekter som ikke er helt klare til å fortelle om enda;) Spennende tider, håper det snart blir litt mer stabilt:)

tirsdag 10. august 2010

Wik&Walsøe

Se hva jeg fikk i posten i går! To nydelige wik&walsøe-skåler:) Synes disse er utrolig flotte, så da det var tilbud på Bonytt med disse i gave måtte jeg jo bare slå til. To fluer i en smekk:D

søndag 8. august 2010

Flere bilder av brudeparet

tirsdag 3. august 2010

Rosa
Har jo helt glemt å vise frem den fine lampa jeg kjøpte tidligere i sommer. Synes den var utrolig lekker, særlig til å være fra Ikea:) Litt art-deco over den kanskje...Og feminin med litt rosaskjær;)

Og utenfor står disse flotte rosa blomstene og nyter sola. De kommer opp rett under soveromsvinduet vårt hver sommer. Synes de er veldig fine, men aner ikke hva de heter. Noen som vet? Nå skal jeg ut å nyte sola mens den er her:)