søndag 27. juni 2010

Blomsterpike


Slitte gamle dører, støv, blomster, sommerkjole og bare føtter. Store kontraster er morsomt å bruke:)

søndag 20. juni 2010

Sommervær


Endelig sommervær igjen! Passet veldig bra for i dag har jeg kost meg med å ta bilder av min kjære søster hjemme på gården. Moro! En gård har alltid noen slitte dører, eller litt høyt grass:) Mange steder å ta bilder. Dette er vognskjulet, nå garasje, men altså så gammel at det ble bygd for hestevogner:P Og med en liten utedo ved siden av:P Har heldigvis sluppet å bruke den noe særlig, nå er den skjev og gjengrodd, og en fin bakgrunn. Dette er bare en liten smakebit, kommer nok flere bilder;) God natt!

lørdag 19. juni 2010

Dagen i dag

Da var det helg gitt:) Selv om den inneholder litt jobbing, men men...:) Her om dagen fikk jeg en utfordring av Åpent hus så nå tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på den. Ettersom det har blitt ganske sent på kvelden svarer jeg om dagen som har vært isteden for den som nettopp skulle ha begynt:P

Dagen i dag:
Har vært innholdsrik, og allikevel ganske kjedelig til tider... Først hadde jeg en rolig dag hjemme med rydding, vasking og blomsterplanting:) Så var det jobb til klokka åtte... kjedelig på grunn av mangel på folk!

Morgenens nedtur:
Vedlig lite i grunn; sov så lenge jeg ville, hadde god tid til frokost og bare koste meg i grunn:)

Utenfor mitt vindu:
Er det nesten mørkt og regner:(

På mitt fjernsyn i dag:
VG-lista Topp20, grei bakgrunnsstøy med noen godbiter innimellom;)

Om litt vil jeg høre på:
Gubben som snorker:P Heldigvis gir han seg med en gang jeg sier i fra:P

Jeg har på meg:
Olabukse, gammelrosa t-skjorte og hvit cardigan, fra Kappahl og H&M. Kappahl har faktisk veldig gode olabukser hvis man bare skal ha en enkel en. Positiv overraskelse:)

I dag skal jeg:
I dag har jeg kost meg med blomsterplanting. Var vel i grunn på tide å få noen blomster i verandakassa. Har gledet meg til å ordne ute lenge, men var en stund noe kalt eksamen o.l. i veien... Noe som forøvrig gikk veldig bra:) Nå er jeg interiørkonsulent!

Men jeg vil heller:
Ikke noe særlig annet, men kunne gjerne byttet bort de to siste timene på jobb. Første dagen med sommeråpent, det var ikke så mange som hadde fått med seg det for å si det sånn...!

I vinduskarmen min står:
Tja, hvilken vinduskarm skal man velge... I den nærmeste står en lykt og en liten lampe. Og ofte inneholder den også en grå katt:)

I helgen skal jeg:
Først jobbe, så være sammen med min kjære familie. På søndag skal jeg plage lillesøster litt med kameraet, fortsettelse følger på det punktet;)

Morgenens lykke:
Stå opp når man våkner av seg selv, utrolig deilig! Selv om jeg fikk litt hjelp av pus:) Altså den med hale:P

Bilde(r) dere aldri har sett før:
Det er jo mange av de, men jeg valgte noen fra i dag. Knipset noen bilder rundt i stua, helt ustylet og akkurat som det var. Litt moro det også, og en fin måte å utfordre meg selv til å ta litt annerledes bilder.Og er vel ikke så mange bildene jeg har vist av den store svarte tven vår:P Mannen i huset hadde mest å si på det valget kan du si:)

Ja, det var utfordringen. Ikke så veldig interessant kanskje, men men...:) Utfordringen sender jeg videre til de to skjønne bloggerne Sukkertøy for øyet og Fjellrosa. Totalt frivillig:) Ha en fin helg!

tirsdag 15. juni 2010

La Maison

Da er muntlig eksamen og mappeinnlevering overstått:D Venter bare på karakteren:S Blir spennende! Men i dag har det vært utrolig deilig å bare nyte fri! Ikke noe skolearbeid som burde vært gjort. Var faktisk veldig deilig å bruke dagen på å rydde, vaske og bake brød. Skikkelig husmor:P Men var på tide for å si det sånn...

I morgen skal jeg på jobb, så helt ferie har jeg ikke. I morgen skal jeg på den nye jobben min i Drammen, La Maison Ypsilon. Bildene i dette innlegget er derfra. Utrolig stilig butikk, absolutt verdt et besøk;) Og veldig morsom å jobbe i. Også se på den utsikten da, store vinduer, masse lys og utsikt til stilig gangbru, nye og gamle bygninger og masse trær. Deilig med store vinduer som slipper inn masse dagslys. Den stilige gamle kassa er heldigvis bare til pynt, men å så kul! Måtte jo ta bilder av den. Nå er det snart tid for senga, god natt:)

lørdag 12. juni 2010

Helg!

Da var det endelig helg! Ferdig med to dagers jobbing, og så godt som ferdig med mappa. Må bare øve litt til muntlig eksamen :S I morgen skal vi ha tapaskveld som avslutning med klassen, blir kos:) Snart sommerferie!

Bildene over er fra Holmestrand, hvor jeg bor. Har funnet ut at jeg skal bli flinkere til å ta bilder overalt hvor jeg er, så da er kameraet med når jeg går tur til byen. "Politiskiltet" syns jeg er veldig morsomt, det står på et forfallent skur, midt i et boligfelt:P Tror det sjelden er politibiler der...

Ha en flott helg!

mandag 7. juni 2010

Øredobber


Jeg har helt glemt å vise dere de lekre øredobbene jeg fikk fra mine svigerforeldre til bursdagen, bestilt fra Monome. Utrolig fine! Og fordi det tok litt lengre tid, pga av at monome var på ferie(noe hun jo bare fortjener:) fikk jeg med enda et par:) Utrolig koselig!


Grunnen til at jeg tok bilde av de i går var fordi jeg tenkte å prøve å følge Creativity Bootcamp. Et slags kreativt kurs. Høres veldig spennende ut og helt gratis, så da må man jo prøve. Absolutt verdt å sjekke ut! Gårsdagens "oppgave" var ordet "ivory". Da syntes jeg øredobbene passet bra. I dag er ordet "picnic", får se hva jeg får til;) Ha en fin kveld!

søndag 6. juni 2010

NIB-utfordring

NIB-utfordring må man jo ta seg tid til å være med på selv om man er i en skoleboble:) Har en liten skolepause i dag, før det begynner for fullt igjen i morgen. Kreativiteten er ikke helt på topp, men man må jo prøve seg når stilleben er utfordringen:) To forskjellige stilleben ble det faktisk. Koppen er fra forrige helgs loppemarked. Syns den var veldig søt:) Er faktisk figgjo flint. Og på siden står det "tante":) Er jo ikke det enda, men men... Hele 5 kroner betalte jeg;) Nå er det straks ut i sola for meg:) God søndag!

Og takk for alle lykke til hilsener! :Dtorsdag 3. juni 2010

Skoleboble


Befinner meg for tiden i en mappe/eksamensboble, ispedt litt jobbing. Det gir lite tid og lite overskudd av kreativitet til blogging desverre:( Men kommer snart sterkt tilbake:D Om en uke og 4 dager har jeg ferie!