lørdag 27. mars 2010

Påskeferie...

... fra skolen i hvertfall, nesten. Har en oppgave vi holder på med og jeg skal jobbe mandag til onsdag, men etter det er det helt påskeferie:) Men i dag handlet jeg bittelitt påskepynt, så da ble det i hvertfall litt påske i heimen. Hadde veldig lite fra før, så da fant jeg ut at jeg må passe på å benytte sjansen til å kjøpe litt mens jeg enda jobber i interiørbutikk. Aner jo ikke hva jeg gjør neste påske:P Syns det ble en fin og vårlig blanding av pastellfarger på bordet i hvertfall:)

I morgen skal vi på besøk til min kusine og jeg skal ta bilder av hennes nydelige lille gutt:) Blir morsomt og spennende å se om vi får han til å være med på leken:) Ha en fin lørdagskveld!
tirsdag 23. mars 2010

Barcelonakjøp og award

Hverdagen her har brått vendt tilbake, og jeg merker det er slitsomt... Sovner på sofaen hver ettermiddag:) Men heldigvis er det snart påskeferie (og jeg kan faktisk sove litt lenger i morgen tidlig også:). Over ser dere noen av innkjøpene fra Barcelona. Falt spesielt pladask for ballerinaskoene! Og innsiden er jo halve opplevelsen så er nesten litt trist å måtte fylle de med føttene mine:P Men det kommer nok til å skje ofte:) Bambusbollen liker jeg også veldig godt, fra Habitat:) Ellers ble det masse armbånd, et par tøysko, en blomstrete topp og en cardigan. Og et Barcelona glass fra Hard Rock Cafe til mannen i huset, det var hans gaveønske. Enkelt og greit for meg:)


Og mens jeg var borte fikk jeg denne flotte awarden fra Åpent Hus. Så hyggelig! Tusen takk:) Jeg vil gjerne få gi den tilbake til deg for den flotte og inspirerende bloggen du har, og for hyggelige kommentarer:) I tillegg vil jeg gi den til:
MiRachel
Moa og kaffekoppen
Fjellrosa og livet under stjernene
Cherry Blossom
Rikkes stil
Forever love
Fotograf Trine Bjervig
For flotte og inspirerende blogger på hver sine måter og for hyggelig kommentarer på bloggen min:) Alle er absolutt verdt et besøk:)

Nå er det oppgavejobbing på meg... Hotelloppgave er veldig spennende, men uff så tungt det var å komme i gang denne gangen...! Ha en fin kveld:)

mandag 22. mars 2010

Barcelona:)

Da var jeg vel hjemme fra Barcelona. Vi hadde en super tur, deilig vår og masse og se:) Har traska og gått, men vi har fått sett masse og shoppa en del:) Utrolig mye jeg kunne fortalt så jeg lar bildene stort sett tale for seg.


Markedet:) Masse godt og pent (pluss en del litt mindre delikat kjøtt...)Gaudi, tegnet masse flott arkitektur rundt i byen. Noe helt for seg selv han der:)
Mies Van der Rohe paviljongen, veldig lite imponerende utvendig, litt mer spennende innvendig. Og selvfølgelig Barcelona-stolen:)


Interiørjenter på tur:) Vi måtte jo ta bilde i Habitat-butikken også:) Ikke bare på severdighetene.
Det var en virkelig flott tur, med flotte jenter:) Skal få vist litt av det jeg handlet senere. Dette innlegget er vel allerede langt nok og vel så det. Nå er det tilbake til hverdagen en uke, før det plutselig er påskeferie:) Deilig! Ha en flott uke alle sammen! (PS: Alle bildene er tatt av meg, jeg bare orket ikke å sette på vannmerke;)

søndag 14. mars 2010

Bath-kjøp
Da var det plutselig søndag. Og jeg skulle jo vise dere hva jeg kjøpte i Bath. Trodde egentlig jeg hadde kjøpt en del, men når jeg skulle begynne å ta bilder av det var det plutselig ikke så mye... Ble denne vasen fra Habitat(en utrolig fin butikk!), dette kjedet fra Accesorize(i siste lita på flyplassen), i tillegg til litt klær og solbriller. Og selvfølgelig måtte jeg ha med et interiørblad hjem, ble et Elle Decoration, utrolig masse fint! Dere ser noen smakebiter under her.
Men er jo i grunn kjekt at jeg ikke handla så mye, da er det mer igjen å handle for i Barcelona:) Ut på tur igjen:) I morgen kveld! Blir moro, men kjenner det har gått litt i ett for tida... Men når man har det gøy gjør jo det ingenting:D Man kan slappe av senere:) Ha en fortsatt fin søndag!

onsdag 10. mars 2010

Hjemme fra BathDa var jeg hjemme fra Bath, for en stund siden faktisk, men siden har det gått i ett med byråkonkurranse og frisørsalong. Helga i Bath var et veldig deilig avbrekk midt i oppgaven. Vi slappa av og koste oss. Men først var det en relativt lang tur, er jo ikke langt til London med fly, men Bath er jo nesten så langt vest fra London som man kan komme! Det ble en 4,5 timers kjøretur med kø, GPS-problemer, litt vingling, bomgiring og selvfølgelig venstrekjøring. Pappa er hverken vant til så liten bil, giring eller venstrekjøring:) Men vi kom trygt frem:) Veldig hyggelig å se lillesøster igjen og veldig koselig å se hvordan hun har det:)

Lørdagen gikk med til shopping, litt museum, domkirken og besøk på universitetet min søster går på. Og på kvelden noen timers leting etter et sted å spise:P Ble noen kjøp så de skal jeg få visst senere. Søndagen tilbragte vi stort sett i deilige varme bad, aromasteam og utebad på Thermae Spa. Utrolig deilig! Etter lunsj og en liten gåtur var det altfor plutselig tid for å kjøre mot flyplassen, noe som heldigvis tok en time mindre andre veien:) Helga gikk altfor fort, men var veldig koselig! Takk for en hyggelig helg kjære søster!

Nå er det tid for siste innspurt på frisøroppgaven. Og i morgen skal det presenteres for kunden. Veldig morsomt og litt for spennende! Etter det er det plutselig helg og så står Barcelona for tur:) Gleder meg! Håper bare snøen der nede blir borte før den tid.... Skal jo være vår der!

Og mens jeg var borte har telleren passert 5000 besøkende! Så morsomt! Tusen takk til alle dere som er innom:) Og til dere som kommenterer! Alltid like hyggelig! Ha en fin kveld alle sammen!

PS! La ikke merke til dama i vinduet på første bildet før jeg kom hjem:) Sånt er så utrolig morsomt, og hun gjorde jo virkelig hele bildet! Positiv overraskelse:)

torsdag 4. mars 2010

Bath

Her har det gått i ett denne uka med byråoppgave. Veldig spennende, men mye å gjøre og relativt lange og intensive skoledager. Men er veldig interessant å jobbe med et nytt felt, frisørsalong har jeg jo aldri innredet før. Og veldig hyggelig å bli litt bedre kjent med de i 1.klasse, vi skal jo tross alt på tur med de om et par uker, til Barcelona:D

Men først skal jeg til Bath i England denne helga:) Mamma, pappa og jeg skal på tur for å besøke min søster som er på utveksling i Bath. Blir koselig å se henne igjen og se hvordan hun har det. Og veldig deilig å kanskje få en liten smak på våren! Bare det å se bar bakke blir utrolig flott:) Er jo ikke akkurat bortskjemt på det for tida... Og på søndag skal vi på spa og bade i varme kilder:D Tror det blir en flott tur:) Ha en fin helg alle sammen!


mandag 1. mars 2010

Hjerter

 

Er visst litt stille her for tiden... Har vært mye jobbing de siste dagene og vinterferie fra skolen, så det har ikke vært tid til så mye kreativt. I morgen begynner vi skolehverdagen igjen med byråkonkurranse. Vi skal samarbeide med 1.klasse om å lage innredningsforslag til "ekte" kunder, moro:) Jeg skal jobbe med enten frisør eller stue/soverom, blir spennende å se hva. Nå er det tid for Cougar Town:) 

PS: hjertene er "topper" til tørkerullstativ jeg har kjøpt på jobb. Vi hadde så mange "topper" og få stativer at jeg fikk med meg mange hjerter, så nå kan jeg velge farge etter humøret;) Det trenger man jo på tørkerullstativet:P