fredag 30. oktober 2009

Søte pusen...


... i yndlingsstolen sin. Sover søtt og strekker seg ut i sin fulle lengde, så han blir litt for lang for stolen:)

torsdag 29. oktober 2009

Kalender

Da ble det til slutt en header som er en kombinasjon av de jeg hadde laget, i hvertfall for nå:)
Også må jeg få tipse om denne kalenderen som du kan laste ned gratis hos Simply Hue, utrolig fin:)onsdag 28. oktober 2009

Ny header...

... men har ikke helt bestemt meg for hvilken jeg liker best. Hva syns du?

Denne...
...eller denne...... eller rett og slett den gamle?

tirsdag 27. oktober 2009

Pickles


Siden lørdag kveld har jeg stortsett tilbragt dagene i sofaen eller senga. Har vært skikkelig forkjøla, var redd det var den beryktede svineinfluensaen, men uten noe særlig feber og nesten frisk etter 3 dager så kan jeg vel utelukke det heldigvis. Men når man ikke orker å se så mye på skjermer av det ene eller andre slaget, får man plutselig mye tid til annet. Så jeg fant frem strikketøy og etter litt oppfriskning og prøving og feiling, strikket jeg en lue på 2 dager. Ikke akkurat perfekt strikket, men varmer gjør den i hvertfall. Fant oppskriften på den flotte bloggen pickles. Veldig bra oppskrift, enkelt og godt forklart, slik at man ikke behøver å være professor i strikking for å skjønne den. Her finner du oppskriften. Neste prosjekt er den kule puffen "Puff daddy" som de har oppskrift på:)
I tillegg prøver jeg meg på litt ny layout på bloggen. Synes bildene kan bli litt små med den layouten jeg har hatt nå, så tenkte å prøve denne som bruker mer av siden. Men er ikke helt glad i den nye bildefunskjonen til blogspot, god tanke, men ikke like god i praksis... Men man må jo prøve:) Ha en fin kveld!

søndag 25. oktober 2009

Kantine for Jotun Dekorativ


 

Dette er det meste av oppgaven jeg leverte på fredag. Følte jeg fikk frem stilen jeg ville formidle og jeg fikk gode tilbakemeldinger:) Moro:) Trykk på bildene for å se de større.

fredag 23. oktober 2009

Dagens hvite innkjøp


Dagen i dag begynte med å stå opp kvart på 6 til mørke og regnvær, alene hjemme og med presentasjon på skolen. Ikke den beste starten på en dag... Men når presentasjonen gikk bra, og dagen fortsatte med bytur og kafebesøk med en venninne, ble den straks mye bedre:) På bildene ser dere resultatet av litt ledig tid i byen;) Jeg hadde satt av en adventstake og to lykter på jobb(litt tidlig med julepynt, men det var den siste som var igjen:), og på Glassmagasinet er det 50% på alt, så da kjøpte jeg to skåler til serviset vårt. I tillegg fant jeg en utrolig fin genser-jakke-bolero ting som jeg bare måtte ha:) Da jeg kom hjem lå BoligPluss å ventet på meg i postkassa:) Og nå er det avslapning på sofaen, med mannen hjemme igjen:) Ha en fin kveld!

 

onsdag 21. oktober 2009

Luksus på badetMåtte bare vise dette bildet. En kamerat kjøpte seg hus for noen måneder siden, og da han skulle pusse opp stua, måtte jo lysekronen som hang der flyttes. Hvorfor ikke henge den på do? Der trenger man jo lys. Utrolig morsomt og kult syns jeg:) Er ikke store badet, men en liten følelse av luksus gir det jo;)

lørdag 17. oktober 2009

Bilder og BauhausI dag har det vært en produktiv dag. I går hentet jeg de siste bildene jeg hadde bestilt til forstørrelse, så i dag begynte jeg dagen med å henge opp bilder. Har planlagt denne veggen en stund så var gøy å endelig få den ferdig. Bildene under hang jeg opp for en liten stund siden, så nå begynner det å komme seg.


Senere i dag var vi på Bauhaus i Lier. Hvem hadde ant at det kunne være så gøy, for begge kjønn:) Alt fra verktøy til bilder til planter til kjøkken på samme sted. Vi fikk endelig kjøpt oss et teppe til stua, et flossteppe ble det, utrolig deilig å ha føttene på:) I tillegg fant jeg boken "sett farge på det", har sett den mange steder og til 99,- tror jeg det var et godt kjøp, virker veldig interessant. Det vi egentlig dro for, var for å kjøpe ny dør til soverommet, den har hengt på halvt hold og alle dører her i leiligheten er i tillegg gule, antakelig av røyking. Så nå fikk vi ny dør til soverommet og ny, hvit dør til baderommet er på vei. Ha en fin lørdagskveld!

onsdag 14. oktober 2009

Høstbilder


I går tok jeg meg en tur i skogen i det fine høstværet, utrolig deilig og frisk luft, og strålende sol. Er så heldig at selv om vi bor i et boligfelt i byen har vi en park og relativt stor skog midt i boligfeltet. Utrolig deilig, spesielt for en gårdsjente som meg:) 
  
 


Og dette er utsikten jeg har når jeg går til bussen, utrolig flott, en oppløftende utsikt å se om morgenen (med unntak av gravemaskinen, de graver overalt for tida syns jeg).

mandag 12. oktober 2009

StemningscollageOppgaven vi holder på med på skolen nå er å innrede en kantine, jeg har valgt meg Jotun Dekorativ som kunde. Oppgaven er fremdeles under arbeid, men stemningscollagen viser noe av ideen min (håper jeg:). Det skal være en skandinavisk, lys og lett stil, samtidig som den skal være moderne. I tillegg skal jeg prøve å bruke mye av Jotuns produkter og maleteknikker. Håper det blir like bra som jeg ser det for meg i hodet mitt:)

søndag 11. oktober 2009

Kirsten Visdal


Da var plutselig helga snart over, og snart mandag og skole igjen. De går så altfor fort disse helgene...! Kikket nettopp gjennom db.no og der var det plutselig en interiørartikkel, må jo alltid sjekkes ut:) Og den var flottt! Utrolig flotte bilder fra Kirsten Visdals hjem, eieren av Kvist i Oslo. Bare så synd det var så få, og at man selvfølgelig må kjøpe magasinet for å se resten:( Men det ser ut som et utrolig flott hjem, veldig etter min smak, litt gammelt og litt nytt. Lyst og fint. Flott, akkurat som butikken! Blir desverre lite eget her inne akkurat nå, driver med en ganske stor oppgave på skolen, som ennå er veldig i startgropen. Da blir det lite tid til annet kreativt, men jeg får forhåpentligvis til noen gode resultater i oppgaven som jeg kan vise etterhvert. Planlegger faktisk noe litt i samme stilen som disse bildene; naturlig, skandinavisk og lyst. Håper det blir bra:) Nå skal jeg se etter interiørbøker på amazon.com:) Ha en fin kveld!


torsdag 8. oktober 2009

MadeInNorwayNow


Visste du at Husfliden har en blogg, og en veldig fin en også?:) Det visste ikke jeg før i dag. MadeInNorwayNow heter den. Delt opp i kategorier som interiør, design, fashion osv. Veldig masse flott, og alt er norsk:) Liker spesielt godt tapetene fra Scandinavian Surface og lampa under. Men er ikke helt sikker på om den lampa er norsk? Har sett den før, men husker ikke hvem som har designet den... Noen som vet? Morsom er den ihvertfall! Nå er det tid for salsa-aerobics:) Ha en fin kveld!

Frisørsalongen Dugg, designer Lars Ernst Hole

tirsdag 6. oktober 2009

Spillanbefaling


På hyttetur i helga ble det masse brettspilling, når man våkner til snøvær er plutselig ikke tur til Gaustadtoppen særlig fristende...:) Ticket to Ride har jeg aldri spilt før, og det ble nærmest kjærlighet ved første trekk:) Utrolig morsomt strategispill, som tar akkurat passe lang tid, i forhold til mange andre spill. Anbefales! Under noen bilder fra søndagen, da hadde det meste av snøen smeltet og isteden var det koselig høststemning:) Ha en fin kveld!

mandag 5. oktober 2009

Eye PoetryI går oppdaget jeg at Irene Suchocki, innehaveren av bloggen Eye Poetry, hadde lagt ut noen nydelige kalendere til salg i sin etsybutikk. Syns de var så fantastisk fine, spesielt denne, at jeg vurderte å kjøpe en. Men da jeg sjekket i dag var den allerede utsolgt:( Trist... men da får jeg nyte disse bildene på dataen istedet. Og dele de med dere.
torsdag 1. oktober 2009

Nymalt trapp

I går var det maledag, malte bare litt av gelenderet på trappa, men det tok nesten hele dagen... Ble etterhvert ganske glad for at Rune nektet at hele trappa skulle bli hvit:)

Trappa før

Trappa nå. Ble vel ikke akkurat mindre iøyenfallende, men i hvertfall mindre furu! Dette ble i hvertfall resultatet etter en lengre diskusjon om hvor mye hvitt og hvor mye treverk som er fint:) Begge her i huset er i enige om at det skal være litt av hvert, men hvor mye av hvert er litt verre å bli enige om...

Dette er bare et hjerte som jeg har fått fra jobb, med perler fra selveste Trump Tower i New York. Syns de er så fine at de ikke kan gjemmes bort i et smykkeskrin.

Nå er det tid for jobb, og i helga blir det hyttetur i Telemark så her blir det nok stille. Ha en fin helg!