mandag 28. september 2009

De første skoene


Fikk med oss Runes første sko fra svigermor og svigerfar i går. De er jo bare utrolig skjønne:) Og små:) Og nydelige fotomotiv!

torsdag 24. september 2009

Tepper, tepper, tepper...

I dag har det vært hjemmedag med siste innspurt på skoleoppgave. Bare i morra igjen, og så har jeg faktisk høstferie:) Blir deilig! Innimellom oppgavearbeid har jeg sett etter tepper til stua vår, vi har for tiden ikke noe teppe her og jeg begynner å savne det. Særlig når det nå blir kaldere og kaldere... Liker egentlig dette under her fra Ellos best, det lyseste, men er redd det blir veldig fort flekkete. Og den mørke versjonen syns jeg selvfølgelig er litt mørk...

Disse ullteppene syns jeg også ser fine ut, har sett noe lignende på Home and Cottage, men tror nok det var litt bedre kvalitet. Syns disse ser litt tynne ut, noen som har noe erfaring med de? Eller de på Home and Cottage? Tror kanskje de som var der kun var veldig avlange, mer som ryer...


Og dette fra Ikea synes jeg også ser fint ut, og slitesterkt. Egentlig veldig nære noe jeg har sett etter, men er redd fargen krasjer med sofaen, det ser nesten litt ferskenfarget ut på bildet. Og sofaen er beige. Er ikke lett dette her... Veldig mye å velge i, men ingen som passer perfekt. Foreløpig er det øverste teppet favoritten, vi får kanskje bare være flinke og ikke søle;)
Ha en fin dag!:)

tirsdag 22. september 2009

Nytt og gammelt


Nå var det visst plutselig litt lenge siden sist, mye skole for tida og en hånd som virker som den har fått litt for mye datatid... Men må jo oppdatere litt allikevel. Forrige uke fant jeg den nydelige vasen over på Kremmerhuset. Har lett etter en vase med sånn form, og plutselig stod den der i utstllingsvinduet, også i en så fin blåfarge:) Veldig fornøyd! Fuglen foran er derimot gammel, den er etter min mormor og den minner meg veldig om henne. Den er til å fylle vann på, så kan man blåse på den og få fine klukkelyder. Gode barndomsminner:)


Plutselig har jeg også 2 abonnement på interiørblader: Elle Interiør og BoligPluss. Fikk Elle Interiør i gave av min lillebror til jul og trodde det var for et halvt år, men de kommer ennå (uten faktura), så det var tydeligvis for 1 år. Og siden jeg trodde det var ferdig bestilte jeg et nytt på BoligPluss, så nå får jeg begge to:) Dobbelt glede:) Så nå skal jeg sette meg ned og lese Elle Interiør, var rett og slett masse nydelig, så det må studeres. Ha en fin kveld:)

tirsdag 15. september 2009

Høst...

Og så var høsten her... Sommerblomstene har visnet og det er kaldt på morgenen, men heldigvis er det deilig sol på dagen. Skolemaset er i full gang, og med to dager på rad med vekkeklokka på 5.45 er jeg ganske trøtt og sliten. Da er det koselig at jeg endelig har fått kjøpt noen blomster til leiligheten, de fleste jeg hadde fra før døde tidlig i sommer, og så skulle vi jo snart på ferie, så var jo undøvendig å kjøpe blomster da... Men nå er det endelig kommet et par stykker på plass. Og når man tenner noen lys da, så er det jo reint så koselig å sitte inne og gjøre skolearbeid... Nesten i alle fall:) Ha en fin kveld!

torsdag 10. september 2009

Min fine lykt!


Min fine nye bambuslykt og testing av ny morsom funksjon i Photoshop (ny for meg:). Må nok øve meg litt mer...:) Fant den her gjennom denne fine bloggen:) God natt!

tirsdag 8. september 2009

Sköna Hem og Rapunzel


Sköna Hem har hver måned konkurranse hvor de kårer de fineste leserhjemmene, og de er det utrolig mange av. Masse inspirerende og flotte bilder:) Kan jo drømme seg helt bort... Mange flere bilder kan ses her.


På skolen nå jobber vi med en oppgave i scenografi, virker som et spennende felt, men ikke akkurat den retningen jeg skal gå tror jeg. Men er jo morsomt å lære litt om det allikevel. Oppgaven går ut på å lage scenografien til en moderne og egen versjon av en scene i et eventyr. Dette skal lages i en boks på 30x30x30 cm. Vi får se hvordan resultatet blir, kan føles litt som barnehageleking når man sitter der med saks, silkepapir og glitter:) Dette bildet fant jeg til forsiden til oppgaven, syns det var et utrolig fint bilde! Nå er det straks tid for Greys Anatomy, ha en fin kveld!

mandag 7. september 2009

Glimt fra Designers Saturday


Alle jenters drømmerom:) Tok visst ikke så mange bilder av selve rommet, men det var et helt rom med garderobe, sjeselong, skjermbrett og masse nydelige detaljer. Vist på showroom hos Kvänum.


Og en utrolig kul stumtjener:) Husker ikke hvem den var sin...

New York bryllup


Må vise noen bilder fra bryllupet i New York også. Fantastisk brudepar, fantastiske gjester og fantastisk utsikt!




torsdag 3. september 2009

Designers saturday

På lørdag og søndag er det Designers Saturday i Oslo. Mange interiørbutikker og showroom holder åpent for publikum og viser det nyeste innen interiørdesign, med gratis busser i mellom. Skolen oppfordret veldig til at vi skulle dra, men tror det bare blir to av oss fra Interiør 2. Dårlig av dere andre syns jeg altså;) Men jeg og Karina kan kose oss vi:) Her er noen smakebiter:


1. Moroso spa. 2. Erik Jørgensen møbelfabrikk AS. 3. Fagerhult belysning. 4. Moroso spa. 5. Brødrene Andersen møbelsnedkeri AS. 6. Fjordfiesta. 7. Dinesen Norge AS.

Jeg skal tilbringe lørdag på designers saturday og bli over hos en venninne til søndag, blir koselig:) Lenge siden forrige Oslo-helg. Ha en fin helg!