søndag 30. august 2009

Anthropologie

Har vært ganske pangstart med skole og jobb her etter at vi kom tilbake fra New York, så merker at jeg ikke har hatt så mye energi til blogging. Tar nok litt tid før jeg kommer inn i hverdagstralten igjen, men må jo prøve å blogge litt allikevel:)


Må i hvertfall vise noen bilder fra Anthropologie i New York. En utrolig fantastisk butikk! Fine, men litt dyre klær, og fine og ikke så dyre interiørvarer:) Kunne kjøpt masse, men begrenset meg til en sånn blå timer som jeg viste på et tidligere innlegg og turkise knotter som etterhvert skal på entrebordet jeg har etter mormor. Butikken hadde spesielt fantastiske og kreative utstillinger, mye bruk av gamle ting og utrolig mye farger. En butikk man blir i godt humør av, og som vi ikke har så mye lignende av i Norge...:( Så pappa og jeg fant ut at jeg får starte en Anthropologie i Norge en gang:) Kan drømme i hvertfall:) Ha en fin søndag!Ikke alle som synes det var like gøy, men ser ut som lillebror likte sofaen:)

onsdag 26. august 2009

New York

Statue of Liberty

Da er jeg hjemme igjen fra en fantastisk uke i New York! En utrolig flott og opplevelsesrik tur. Både som turist og som bryllupsgjest. Veldig varmt og klamt, men en flott by og flotte folk:) Foreløpig legger jeg ut noen bilder fra byen.

Battery Park med utsikt til Statue of Liberty


Ground Zero

Utsikt fra Empire State building

Times Square


Chinatown


Central Park


fredag 14. august 2009

Olaf Szczepaniak

En utrolig flink fotograf, med et veldig vanskelig navn:) Olaf Szczepaniak. En veldig lik lykt som den hvite på bildet under har jeg faktisk holdt av på jobb nå. Utrolig stilig syns jeg og plutselig var det bare en igjen, den måtte jeg kapre:) Nyt de fine bildene! Nå blir det nok stille fra meg en stund, mens jeg koser meg i New York. Kos dere med den norske sensommeren:)


onsdag 12. august 2009

NIB og Anthropologie


Da har jeg blitt medlem av NIB(Norske interiørblogger), moro! Moro å bli litt kjente med andre interiørbloggere og tusen takk for alle de hyggelige hilsenene:) Gøy å vite at folk leser bloggen og liker det de ser:)


Nå er siste arbeidsdag unnagjort for denne gangen, så nå er det New York neste:) Gleder meg sykt! Både til å være turist og til bryllup! Har selvfølgelig kikka litt på hva som er av interiørbutikker der og Anthropologie skal defintivt besøkes:) Veldig fargerikt og morsomt, litt annerledes enn mye av det vi har her, og ikke så verst dyrt heller:) Ser ut til å være fine klær også:) Gleder meg!!!

Bilder fra Anthropologie

mandag 10. august 2009

Arbeidsplass


Da har jeg endelig fått opp skrivebordet mitt og fått laget meg en arbeidsplass i en krok i gangen faktisk:) Vet at jeg sjelden ville brukt skrivebordet om det sto i kjelleren (hvor det er veldig god plass) og i 1.etasje var eneste mulige plassen denne kroken i gangen. Men syns det ser ut til å fungere ganske bra, særlig med et så smalt skrivebord (som egentlig er et halvt spisebord fra låven hjemme). Så da er jeg nesten klar til skolestart... Heldigvis er det ikke helt enda, skal først en tur til New York:) Gleder meg!!! Under en uke igjen:)


Også måtte jeg sette opp dette søte bildet av meg (t.v.) og min kusine Ulla. Syns det er et koselig bilde også er det et av de få polaroidbildene jeg har. Me like Polaroid:)

fredag 7. august 2009

FridagHar sett så mange bilder rundt omkring med sånne grønne avblomstra blomster som dette, og syns de er utrolig fine på bilder. Og plutselig stakk det en opp mellom plankene på verandaen vår:) Den måtte jo utnyttes! Tok noen bilder med pappas gamle kamera som jeg har funnet fram også. Moro, men aner ikke hvordan bildene blir. Blir gøy å se:)


mandag 3. august 2009

Soverommet


I går fikk jeg endelig fikset opp litt på soverommet. Har ikke vært fornøyd til nå, så veldig lite innbydende ut. Tomme vegger og ingenting som matchet. Men med noen andre gardiner, nytt sengetøy og en hylle på veggen ble det straks mye bedre. Nå er det bare den motstående veggen til senga som er tom, der skal det opp noen bilder etterhvert.


lørdag 1. august 2009

Smykkeoppbevaring


Her om dagen fant jeg to cd-stativer av tre nede i rotet vårt som ennå ikke har kommet på plass. Jeg synes de er veldig fine egentlig, men liker de ikke med cder i:) Cdene blir så fremtredende og de fine stativene syns jo ikke... Så da fant jeg ut at de kunne jo passe bra til smykker, særlig siden smykkene mine en periode har vært oppbevart i en blå skål. Veldig pent, men fryktelig upraktisk. Så da ble det ene cdstativet istedet et veldig praktisk og fint smykkestativ:)Den fine blå skålen:) Nå med litt færre smykker. Elsker denne blåfargen for tida:)