fredag 29. mai 2009

Fine tapeter:)


Tapeter fra Ferm living, de har utrolig mye fint! Elsker disse tapetene!

Det finnes så utrolig mange tapeter! Noen ganger litt for mange når man skal finne tapeter til en oppgave man har under en uke på å gjøre... Men man får mye inspirasjon, og finner mange fine bilder, så her er noen smakebiter og tips til sider hvis man leter etter tapeter.

Helena tapet fra Wallpaper from the 70s, masse kult og litt annerledes!


Lekre, delikate og naturlige tapeter fra Jocelyn Warner.

Og vi ble faktisk så godt som ferdige med boligstylingsoppgaven i dag, deilig! Må bare bruke 2.pinsedag til å øve sammen, men men... Sånn er det med en skole som ikke kan planlegge:( Her er to av plansjene, ble ganske bra, spesielt i forhold til tida vi brukte på de...:) Ha en fin pinsehelg!


onsdag 27. mai 2009

Det blomstrer!

Endelig fikk jeg litt inspirasjon til å ta litt bilder igjen. Vi har fått så mye blomster i det siste, at nå blomstrer det masse her, en litt uvanlig situasjon her hos oss:) Så da måtte jeg passe på å ta bilder så lenge det varer. Også har jeg veldig lyst til å lære meg å ta sånne sarte, duse bilder som så mange flinke fotografer tar, så jeg eksprimenterer stadig litt med det. Mange av de bildene er nok egentlig typiske for polaroidkameraer, så har funnet ut at jeg ønsker meg et sånt:) Får følge med litt om noen kanskje selger noe brukt. Foreløpig for jeg heller prøve meg frem med speilrefleksen min.



mandag 25. mai 2009

Skole, flytting og jobbing!

Nå var det lenge siden sist visst! Har rett og slett ikke hatt tid og overskudd. Har hatt det travelt nok med skole, jobbing og flytting på en gang, skulle helst gjort en ting av gangen. Men nå er heldigvis kontoroppgaven vi har jobbet med på skolen ferdig, men rett på med ny oppgave i morgen...:P Forhåpentligvis ikke alt for krevende, ettersom vi skal jobbe med enda en oppgave parallelt med den... De krever mye av oss på slutten av skoleåret!

Flyttinga er også ferdig, men det gjenstår endel esker for oppakking og en del ting å organisere. Man har så altfor mange ting! Trenger så absolutt noen flere hyller i hvertfall! Er såpass rotete enda at jeg har ikke lyst til å vise fram så mye enda, men her er i alle fall noen smakebiter.


Den fine klokka vår med gjenskinn av kjøkkenet.


Pus koser seg på nytt sted. Veggen bak han ble gråbrun i løpet av i kveld, før var den lilla til Runes store fortvilelse:)

søndag 17. mai 2009

Endelig vår egen leilighet!

Da var vi endelig inne i leiligheten vår! Har malt og bært mesteparten av dagen, men nå bare slapper vi av blant alle eskene:) Litt rotete, men utrolig deilig å være her, endelig...! Pus likte ikke turen, han fikk skikkelig panikkanfall, men nå ligger han i sofaen og sover og slapper av. I morra blir det utpakking på dagen og litt feiring på kvelden. Er vi heldig får vi barnetoget forbi utenfor huset:)
Har ingen bilder enda, men de kommer etterhvert:) Håper blant annet jeg kan få vist fram denne på soverommet vårt etterhvert.
Også synes jeg en slik hylle som dette ville vært fint på kjøkkenet, kanskje jeg kan få til det etterhvert også:) Nå kan vi jo gjøre som vi vil:)

Bilde fra Design Sponge

Ha en flott 17.maifeiring!

mandag 11. mai 2009

Konfirmant

Et par bilder fra konfirmasjonen til fetteren min forrige helg. Jeg fikk endelig vært litt fotograf igjen:) Moro! Blir altfor lenge mellom hver gang... Og jeg var veldig heldig med "modellen", han var en avslappet konfirmant, klar til å smile og posere:)

Bordet var også nydelig og kreativt pynta, med fotballtrofeer og nydelig blåfarge. En flott dag synes jeg, for konfirmanten også får vi håpe:)

tirsdag 5. mai 2009

Internettpause, nesten...


Nå begynner det å bli veldig virkelig at vi skal flytte. For 5 dager siden forsvant internett og i dag forsvinner tvsignalet. Så da er det på tide å få flytta etterhvert. Vi kommer til å få god tid til å pakke da, når vi slipper distraksjonene fra tv og internett. Så nå må jeg benytte tida mens jeg er på skolen, går kanskje utover den i stedet da.... Ikke så farlig når vi har Photoshop som jeg jo stortsett kan fra før. Men jeg er god til å bruke tid på internett, er jo så utrolig mye fint å se, som f.eks. disse bildene fra Kremmerhuset. Tror jeg skal ta en handel der når vi har flytta, imens kan jeg drømme meg bort i bildene.




Alle bildene fra www.kremmerhuset.no